KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT - Döngele Ortaokulu

03442582041
Döngele Mahallesi Onikişubat/KAHRAMANMARAŞ
Vizyon
Ülkemizde ruhsal ve bedensel yönden sağlıklı, yaşadığı çevreye duyarlı, pozitif düşünebilen, maddi ve manevi değerlere bağlı bireyler görmek
Misyon
Öğrencilerimizi aile-okul-öğrenci iş birliğiyle mutlu olabileceği, sevgi ve güven dolu bir ortamda modern yöntem ve teknolojileri kullanmalarını sağlayarak başarılı bir şekilde bir üst öğrenime hazır hale getirmeye çalışıyoruz.
Başarılar
2011-2012 Eğitim-öğretim yılında Proje yarışmasında Adana´ya gidilmiş ve Kahramanmaraş ikincisi olunmuştur.Okulumuz 2014-2015 Eğitim Öğretim yılında masa tenisinde il 4.´sü olmuştur
Öğretim Şekli :Öğretim Şeklimiz "Normal Öğretim"
08.20-14.30
Ulaşım
Ulaşım Kahramanmaraş Büyük Şehir Belediyesi´ne ait belediye otobüsü ile sağlanmaktadır. Otobüs sabah Kahramanmaraş´tan çıkıp 08.00´ de okulda olmaktadır, Öğleden sonra 15.30´da köyden Kahramanmaraş´a gitmektedir. Belediye otobüsü dışında mahallede günde 2 kez Kahramanmaraş´a giden özel servisler de bulunmaktadır. Ayrıca şahsi araçları ile geliş gidiş yapan öğretmenler de bulunmaktadır.
Döngele Mahallesi Onikişubat/KAHRAMANMARAŞ
50 Km
Diğer Hususlar
"Döngele Şehit Hüseyin Çam İmam Hatip Ortaokulu" ile aynı binayı kullanmaktayız.